Home > lagi demen, lagi pengen, plans > Lomoniacs

Lomoniacs

gue udah lama pengen beli kamera Lomo. selain tertarik dengan bentuknya yg lucu, hasilnya juga lumayan. errr… emang tergantung gimana jepretnya sih. tapi, kayaknya fun ya motret pake Lomo. dan sekarang ceritanya gue sedang menabung untuk beli Lomo.

tadi nemu ini. daaannn, bentuknya LUCU-LUCU! banyak yg buat underwater sih, tp LUCUUUU! dan harganya termasuk terjangkau sih menurut gue. cuman duit yg gue kumpulin belum ampe segitu hehehehe. see these.

10130_1272136445573_1294740728_30822278_794208_n

POP N TOY (Colorful Instax), idr 1.25jt

BLACK SLIM DEVIL, IDR 500.000. Ultra Wide Slim Camera Wide Angle / Panoramic Lense 35mm - Analog Camera

BLACK SLIM DEVIL, IDR 500.000. Ultra Wide Slim Camera Wide Angle / Panoramic Lense 35mm - Analog Camera

versi warna putihnya

versi warna putihnya

ARYCA, idr 760rb. 4 Mode Pictures, Analog Automatic Flash (requires 2 AA Batteries), Underwater camera

ARYCA, idr 760rb. 4 Mode Pictures, Analog Automatic Flash (requires 2 AA Batteries), Underwater camera

OKTOMAT, idr 600.000. Plastic lense, NO flash, 8 lense, Analog 35mm

OKTOMAT, idr 600.000. Plastic lense, NO flash, 8 lense, Analog 35mm

Advertisements
Categories: lagi demen, lagi pengen, plans
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: